Így fest a PlayStation 4 Pro-n a Horizon: Zero Dawn [VIDEO]

4K-s trailert kapott a 2017-re halasztott Guerrilla Games játék.

Eddig sem volt olyan húderonda a Horizon: Zero Dawn, de így, 4K felbontásban (feltéve, ha rendelkezünk ilyen kijelzővel) még durvábban fest a PlayStation 4-exkluzív címek egyik kiemelkedő tagja. Ha esetleg „csak” full HD-t tud a monitor/TV, akkor sem kell aggódni: tuti jobb látványt fog prezentálni például az E3-on látottakhoz képest a Horizon, hiszen a HDR-támogatást mindegyik PS4 megkapja még a jövő hét folyamán.

Robotdinoszauruszok – és ez csak egyike annak a sok dolognak, ami talán a Killzone-maraton után egyfajta felszabadító hatású játékelem lehetett a fejlesztőknek a megalkotásuk közben. Hogy mit hoznak össze az új franchise-zal a Guerrillások, 2017 március elsején tudjuk meg, hiszen ekkor érkezik a Horizon: Zero Dawn. (Hacsak nem tolják el megint a megjelenést.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu