Varázsló vagy, Harry! PlayStation 4-en is!

Harry Potter PlayStation 4-re jön, közölte a Warner Bros.

A LEGO Harry Potter Collection, ami a Years 1-4 és 5-7 játékokat egy lemezre rakja, a két DLC-vel együtt érkezik PlayStation 4-re, amin felújított grafika, szebb környezet, jobb megvilágítás és vizuális effektek várják a gyűjtögetni vágyókat.

A megjelenés október tizenkilencedikén esedékes kb. 15 ezer forintért, de van egy bökkenő: a Warner nem említette meg az Xbox One S-t célplatformként, amin még nem találhatjuk meg a visszamenőleges kompatibilitási listán a két Harry Potter játékot. A Warner meg kihagyna egy célplatformot, miközben sokan a novemberben érkező Legendás állatok és megfigyelésünk című spin-off J. K. Rowling filmre várnak? Balga lépés.

Tehát másfél hónap múlva hallhatjuk LEGO-Hagridot (igaz, nem magyarul), ahogy bemondja a tutit: varázsló vagy, Harry.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu