Kiderült végre, ki lehet a Wolverine 3 főgonosz karaktere!

MOZI HÍREK – A professzor, no és persze Rozsomák mellett más szereplők is tiszteletüket teszik majd az új Wolverine filmben, illetve kell egy főgonosz is, akivel végül Rozsomák megküzdhet. Megtudtuk, hogy nagy eséllyel Mister Sinister lesz a delikvens. Ő elvileg egy gonosztevő, és az X-Men: Apocalypse extráin kottyantották el ki Singerék a feltűnését: egy telepata, aki képes mások irányítására, és elvileg a női Wolverine klón létrehozásához lesz köze.

És hogy ki fogja alakítani? Mindössze annyit tudtunk, hogy Richard E. Grant színész egy őrült tudós bőrébe bújik majd, aki jó eséllyel vagy Mister Sinister, vagy pedig Dr. Abraham Cornelius lesz. Azt még nem erősítették meg, hogy Grant pontosan kit alakít, az viszont biztos, hogy Mister Sinister ott lesz a filmben.

Az Apokalipszis stáblista utáni jelenetében ugyanis az Essex nevű cég szerezi meg Logan vérét abból a létesítményből, ahonnan a film közben kiszabadult, ezt most maga Bryan Singer is árulta el a DVD kommentárban, aki azt is megerősítette, hogy ezzel nem a következő nagy X-Men-filmből, hanem a Wolverine 3-ból adtak egy kis ízelítőt.

Nathaniel Essex (cégcsoport tulajdonosa) Mister Sinister alteregója, vagyis hát az ember az Apokalipszis által teremtett mutáns mögött, aki nem mellesleg az X-Men univerzum egyik legismertebb ellenfele. Több mint valószínű, hogy a már említett Richard E. Grant „őrült tudós” karaktere maga Mister Sinister lesz.

Mindenesetre már nem kell sokáig várnunk, hogy fény derüljön a titokra. A 2017 márciusára tervezett film forgatása augusztus közepén ért véget, a filmet rendező James Mangold pedig nem is olyan régen a Twitteren hallatott magáról a rajongók kérdéseire válaszolva. Az egyik Twitter felhasználó érdeklődött, „hogyan haladnak a dolgok Rozsomákkal?” A rendező ezt válaszolta:

„Kiválóan, Scott. Már nem is kell sokat várakoznotok arra, és rövidesen láthattok belőle valamit!”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu