FRISSÍTVE – Itt is van Conor McGregor és Kit Harington szereplése a Call of Duty: Infinite Warfare-ben [VIDEO]

FRISSÍTVE: Az Activision bemutatta az idei Call of Duty sztorijára koncentráló trailert.

Conor McGregor nem viccelt: az UFC-s bunyós tényleg szerepelni fog az Infinite Warfare-ben Kit Harington társaságában!

Megjelenés november negyedikén PS4-re, X1-re és PC-re, multi béta pedig október 14-étől PS4-re az előrendelőknek. Erről többet a következő hetek során tudunk meg.

EREDETI: Conor McGregor, a kevert küzdősporttal foglalkozó UFC napjaink egyik legkiemelkedőbb alakja megerősítette, hogy az új Call of Duty-ban, az Infinite Warfare-ben fel fog tűnni.

A képen az az érdekes, hogy nem látunk a kezében fegyvert. Ha itt is lebírkóz mindenkit, akkor majd tényleg kimondhatjuk, hogy megőrizte eredeti karakterét! A másik nevesebb illető Kit Harington lesz – a főgonosz szerepét alakító Haringtont Jon Snow-ként ismerhetjük a Trónok Harca sorozatból. Vajon ezúttal is fűbe harap?

A Call of Duty: Infinite Warfare november negyedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A tweet szerint a mai nap folyamán egy reklám fog feltűnni, amint ezt közzéteszik, frissíteni fogjuk a hírünket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu