Ambrus Attila: „Túl durva a Viszkis-film!” [VIDEO]

MOZI HÍREK – Már június vége óta forgatják Antal Nimród Viszkis című filmjét, amelyet a Filmalap 1,1 milliárd forinttal támogat. Magyarországon, a rendszerváltás után talán nem is volt annyira híres bűnözőnk, mint a Viszkis. A nagyszabású produkció hivatalos Facebook-oldalára most kikerült egy kétperces werkvideó, aminek nagy része egy páros interjú Ambrus Attilával és a filmben őt játszó Szalay Bencével.

Az interjúk között találunk néhány lélegzetelállító jelenetet a film forgatásából is: a Viszkis felhajt egy pohár whiskey-t akció előtt, véres háttal pózol a tükör előtt, amikor belép a fürdőszobába a barátnője (Móga Piroska), parókában, ideges parancsokkal tereli a banki alkalmazottakat rablás közben, illetve láthatunk egy olyan snittet is, amelyben összekötözött lepedőkön mászik le a rendőrség ablakából.

Ambrus elárulja a videóban, hogy már látott pár részletet a filmből, és az alapján úgy tűnt, hogy az hitelesen visszaadja azt a fajta attitűdöt, amit egykor képviselt. Azt is hozzátette, hogy egy némileg meg is ijedt a bankrablós jelenetektől, mert azokban Szalay Bence durvábban viselkedik, mint ahogy ő tette annak idején.

A 23 éves színész többek között az improvizáció fontosságáról beszél: „Hiába ez egy film, és ha azt mondom, hogy feküdjetek a földre, mindenki le fog feküdni, mert ez a feladatuk, de ha én meg tudom lepni valamivel a színészeket és a statisztákat, akkor egy olyan feszült helyzet jön létre, amitől izgalmasabb lehet a jelenet.”

Ha minden jól halad, a Viszkis-film valamikor a jövő évben kerül a magyar mozikba, a fent említett két színészen kívül szerepel még benne Schneider Zoltán, Csuja Imre, Gazsó György, Oszter Sándor, Klem Viktor és ifj. Vidnyánszky Attila is.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu