Gravity Rush 2: három videó a TGS-ről [VIDEO]

Legalább Kat exkluzív kalandjai nem tűnnek úgy, hogy a Sony elhalasztja őket 2017-re!

Így is lesz mivel játszanunk 2016 végén, ugyanis a november harmincadikán érkező játék nem fog öt-hat óra alatt véget érni (legalább húsz órát ígértek a fejlesztők!), szóval talán még a bejgli mellé is becsúszhat egy pár órányi játékmenet.

A trailerben Kat mellett Ravent, Kalit és Durgát is láthatjuk, ahogy Hekseville-ben akcióznak. Van egy kis vicc is azért: Kat éneklése. A két játékmenet pedig bár ugyanabból a Tokyo Game Show-s demóból származik, az egyik azért főleg az irányítást prezentálja számunkra egy korrekt módon, a másik meg inkább a harcokból ad egy nagyobb adag ízelítőt.

A játék csak PlayStation 4-re fog megjelenni! (Az első rész ugye eredetileg PS Vitára jött ki, amiből készült végül egy PlayStation 4-es átirat is.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu