Így festett volna 2008-ban a Star Wars Battlefront 3! [VIDEO]

A törölt és azóta többnyire elfeledett harmadik Star Wars Battlefrontból új videók kerültek fel YouTube-ra.

Tény, hogy a 2015-ös Battlefront sem lett olyan rossz, de csak a DLC-kkel együtt érte el azt a formáját, amit talán alapból is összehozhatott volna a DICE (pl. az űrcsaták az utolsó DLC-ben kerültek be). Ezért is lehet a Csillagok Háborúja rajongóinak érdekes az, amit 2008-ban a Free Radical összehozott.

Láthatunk egy kis szeletet a kampányból, amikor is X1 és X2 a Tatooine-on landol egy új megbízás miatt. Már itt feltűnhet, hogy talán a nyolc évvel ezelőtti szinthez képest is talán egy kicsit elavultnak tűnik minden. Ezután X1 és X2 kirepül, majd a Tatooine felszíne felé tartanak, miközben nincs töltőképernyő… A második videó pedig ennek a folytatása, ahol elgondolkodunk: mi lett volna, ha ezt befejezik? (Például nem placeholder hangok lennének…)

A Battlefront 3-at ilyen formában már sosem látjuk elkészült állapotban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu