Dishonored 2: kreatívan is lehet öldökölni [VIDEO]

Corvo és Emily is talál ötletes megoldást az ellenfelek kivégzésére!

A két főszereplő két eltérő megközelítésű játékmenetet kínálhat a Dishonored második részében, és ez a változatosság a kreatív gyilkosságokra is vonatkozik. Hogy ne nagyon spoilerezzünk, csak az elnevezéseket említenénk meg: Emily a Tag Along és a Trading Places mozdulatokat prezentálja, míg Corvo esetében a Special Delivery és a Body Snatching látható. (Vajon lesz ennél több is? Itt nem a levegőből támadásra gondolunk, az már az első rész fontos eleme volt.)

Pluszként a Bend Time-ot is láthatjuk, amivel egy kis ideig megállíthatjuk az időt. Ez főképp akkor jöhet kapóra, ha valamit szépen benéztünk és meg kell lépnünk a helyszínről, vagy éppen akkor, ha észrevétlenül szeretnénk továbbjutni a következő célpontunk felé.

A Dishonored 2 november tizenegyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu