Call of Duty: Infinite Warfare béta – megtudtuk, mettől meddig tart!

Mikor kezdődik pontosan? Mikor ér véget? Mikor kerül sorra az Xbox One? Megtudtuk.

A Call of Duty: Infinite Warfare is lehetőséget ad a multiplayer módozatok kipróbálására a megjelenés előtt, bár ezúttal előrendelés szükségeltetik hozzá. A PlayStation 4-esek kerülnek előnybe, hiszen ők kapják először meg a bétát október tizennegyedikén magyar idő szerint este hét órakor. A vége huszonnegyedikén, szintén este hét órakor lesz esedékes. Tíz nap a PlayStationösöknek, ez nem semmi. De mi a helyzet az Xbox One-nal?

A Microsoft konzolján október huszonegyedikén, ugyancsak 19 órakor kezdődik az Infinite Warfare béta, szóval a PS4-esek egy héttel korábban ülhetnek neki az Infinity Ward játékának. A PC-sek ebből a menetből kimaradnak, nem lesz béta erre a platformra. További részleteket később közöl az Activision.

A játék november negyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu