Liam Neeson portugál misszionárius lesz a XVII. századi Japánban M. Scorcese filmjében

MOZI HÍREK – Martin Scorcese háromórás filmeposzt forgatott Liam Neeson főszereplésével, amelyet a Paramount még idén, karácsonykor le szeretne vetíteni. Mivel igencsak felgyűlt az Oscar-díjesélyes filmek listája, senki sem számított rá, hogy még bevállalják Martin Scorcese filmjét is, ám a Silence (Csend) az utolsó pillanatban kapott egy karácsonyi premieridőpontot.

Márpedig a karácsonyt a családi filmek mellett többnyire azoknak a filmeknek tartogatják a stúdiók, amiknek komoly esélye lehet az Oscar-játszmába. A Shusaku Endo hatvanas évekbeli regényén alapuló mozi két portugál misszionáriusról szól, akik a XVII. században Japánba utaznak, hogy megtalálják mentorukat. A Silence-ben nagy sztárok is találhatóak, ugyanis Liam Neeson mellett Andrew Garfield és Adam Driver szerepel benne.

A Paramountnak idén már több Oscar-várományos filmje is van: Denzel Washington rasszizmusról szóló drámája, a Fences, Brad Pitt és Marion Cotillard Casablanca utánérzése, a Szövetségesek és az Amy Adams nevével fémjelzett sci-fi, az Arrival. Nehéz lesz eldönteni házon belül, melyik mögé álljon majd be a marketing-gépezet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu