Cyberpunk 2077: egy masszív, élő városra számíthatunk?

A CD Projekt RED új fokozatba kapcsolt.

A GamePressure szerint a lengyel fejlesztők, akik már bevallottan rekordszámú alkalmazottat állítottak rá a Cyberpunk 2077 fejlesztésére, nagy változásokat prezentálhatnak az évek óta várt futurisztikus játékban.

A lengyelek némi extra pénzt szeretnének a fejlesztésre a GameINN programon keresztül, és az alábbi jelzőkkel illették a Cyberpunk 2077-et: „városalkotás”, „kitűnő animáció”, „filmszerű élmény”, „átmenet nélküli, zökkenőmentes multiplayer”.

Ebből kettőt kell kiemelnünk. A városalkotásnál ezt a jellemzést használták: „egy komplex technológia egy hatalmas, élő, valós időben játszható város létrehozására” – konkrétan egy hatalmas nyílt világot szeretnének implementálni, és ez a város változna a játékosok és NPC-k cselekedetei révén – mintha a The Witcher 3 lenne, csak egy sokkal nagyobb skálán. Aztán a seamless multiplayer – ezzel például ellenfeleket kereshetnénk, szóval valaki betámadhat minket, miközben játszunk. Itt például a Watch Dogs 2-re lehetne gondolni.

Ha ezek implementálásra kerülnek a PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re készülő játékban, az állunkat kereshetjük majd a padlón.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu