„Taxi!” – Luc Besson ötödszörre is hív egyet!

MOZI HÍREK – Luc Besson eldöntötte, hogy itt az ideje folytatni nagy sikerű Taxi sorozatát. Ő és stábja belevágnak az ötödik részbe, melynek bemutatóját egész konkrétan 2018 január 31-re időzítették. A filmet nem maga Luc Besson, hanem Franck Gastambide rendezi majd, a forgatókönyvet viszont Besson írja Ahmed Hamidival közösen. A konkrét sztori még nem ismert, de várhatóan most is a kissé béna francia zsaruk a profi taxissal közösen megoldanak valamilyen mulatságos esetet.

Gastambide rendezte Pornó a házban (Les Kaïra) és a nagy sikerű Pattaya vígjátékot, utóbbi Besson produkciós cégén belül készült.

Az első Taxi film 1998-ban került a mozikba, óriási sikert aratott – mondjuk azért leginkább csak Európában. 2000-ben érkezett a második, a következő 2003-ban futott be és 2007-ben elkészült a negyedik is. Készült belőle egy sorozat is, illetve a Taxi sem úszta meg, hogy egy amerikai remake készüljön belőle.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu