Csak előkészületi állapotban van a Beyond Good & Evil 2!

Mégsem tűnik olyan közelinek a Beyond Good & Evil második részének megjelenése… de a bejelentésével más a helyzet.

Michel Ancel a harmadik képet tette már közzé Instagramon, de ezúttal fontos szöveget mellékelt a leírásban: „Veszélyeztett faj – most megmenekült – A játék előkészületben” Akkor ezt tekinthetjük egy burkolt bejelentésnek is. (Na ja, de a WILD-dal mi a helyzet? Két éve bejelentésre került, azóta egy mukkot sem hallottunk róla.)

Úgy tűnik, hogy a Vivenditől egy kis időre megszabadult Ubisoft végre áldását adta a játék fejlesztésére, viszont így ne számítsunk arra, hogy Nintendo NX-nyitócím legyen, ha tényleg a nagy N finanszírozza a költségeket. Remélhetőleg nem kerül törlésre a projekt, mert nem egyszer láttunk-hallottunk már olyat, hogy majdnem elkészültek valamivel, aztán mégis kiadatlan maradt az az adott cím.

Legalább a mostani jelek biztatónak tűnnek.

Endangered species – now saved – Game in pre-production – Stay tuned !

A photo posted by Michel Ancel (@michelancel) on

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu