Angelina Jolie Afganisztánban úgy lő majd, mint egy lány

MOZI HÍREK – A The Hollywood Reporter szerint, hogy Angelina Jolie-val már folynak a tárgyalások a „Shoot Like a Girl” („Lőj, mint egy lány!”) című könyv adaptáció kapcsán, amelynek főszerepét kínálták fel neki.

Az készülő film alapjait Mary Jenning Hegar jövő tavasszal megjelenő regénye, a Shoot Like a Girl: One Woman’s Dramatic Fight in Afghanistan and on the Home Front adja.

Ha jól mennek a tárgyalások, Jolie Hegart alakítja majd, aki háromszor is teljesített szolgálatot Afganisztánban egy elit mentőcsapat helikopterpilótájaként. Munkájáért Bíbor Szív és a Repülő Szolgálati Érdemkereszt kitüntetést kapott, továbbá azt is sikerült elérnie a védelmi minisztériumnál, hogy engedélyezzék, hogy a nők is teljesíthessenek szolgálatot háborús bevetések során.

A Shoot Like a Girl a TriStar forgalmazásában készül, a forgatókönyvet pedig Frank Baldwin adaptálja. Nicole Brown és Hannan Minghella producerként vesznek részt a gyártásban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu