Kiszivárgotatta a Dark Horse Comics a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát?

Egy Amazon hirdetés egy, a játékhoz kapcsolódó művészi könyvvel, és egy ártatlannak tűnő, de komoly elszólást jelentő mondattal a leírásban.

A Mass Effect új részét már jó ideje várjuk, és a Bioware már évek óta dolgozik az Andromedán, ami nem fog az eredeti trilógiához kötődni, továbbá PS4 Pro támogatással fog érkezni. Igen ám, de mikor is?

A Destructoidnak feltűnt, hogy a képregényeivel népszerűvé vált Dark Horse Comics az Amazonon elhintett egy mondatot: „A Dark Horse a The Art of Mass Effect: Andromedát a játékkal egy napon fogja kiadni!”, miközben egy dátum is ott leledzik: „március 21”. Az egy keddi nap, ami alátámaszthatja a szivárgást…

Az N7 napon, november hetedikén a Bioware talán meg is fogja erősíteni a megjelenési dátumot PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, de ez már elég gyanúsnak tűnik.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu