Teljesen meztelenre vetkőztetik Sophie Marceau-t új börtön-thriller trailerében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sophie Marceau az ötödik X betöltésével váratlanul (végre) kilépett az utóbbi évek romantikus vígjátékos és szerelmi drámás skatulyájából.

A Jailbirds (La taularde) című börtönfilmben végre bekeményített és egy női rabot alakít, akinek a kemény sorsán keresztül beláthatunk kicsit a francia büntetés-végrehajtás működésének mindennapi poklába. Egy biztos: már a trailer elején is látszik, hogy a színésznő által eljátszott középiskolai irodalomtanárnőre a rács mögött durva meglepetésekre számíthat.

A trailer a rab anyaszült meztelenre való vetkőztetésével kezdődik, majd az első átélt kínlódás után arról érdeklődik az irodalomtanár, hogy átköltözhet-e egy másik zárkába. A gúnyos válasz: „Persze! Hová nézzen az ablak, a kertre, vagy a tengerpartra?!” Ez aztán a kijózanító verbális pofon!

A film főszereplőnője egy szerelmi ügy miatt került börtönbe: segített megszökni a szeretőjének. Büntetlen előéletű volt, így arra számított, hogy majd úgyis hamar kiszabadul. A végére felpörgő előzetes alapján azonban a tanárnő nem igazán tesz meg mindent annak érdekében, hogy jó magaviselet fejében minél gyorsabban kiengedjék.

A Jailbirds-ben Sophie Marceau egy egészen új oldaláró mutatkozik be – és nem csak azért, mert meztelenre vetkőzik, hiszen korábbi, fiatalkori filmjeiben és jó párszor megmutatta bájait. Hogy ez a kemény hangvételű filmdráma eljut-e a magyar mozikba, azt sajnos még nem tudni. Audrey Estrougo rendezőnőnek eddig egyetlen filmjét sem vetítették a magyar mozik, és Sophie Marceau is a legtöbbször akkor látható kis hazánkban a filmvásznon, ha nem lép ki a tőle megszokott szerepek skatulyáiból. Az utóbbi években a Szex, szerelem, terápia, az Elemi szerelem és a Boldogság sosem jár egyedül című filmjeit vetítették a magyar mozikban, így kétséges, hogy ennek az új „arculatváltásnak” a magyar nézők is szemtanúi lehetnek majd. A video Youtube csatornáján itt tekinthető meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu