A Rayman játék, amit sosem játszhattunk!

Michel Ancel megtalálta azt a Rayman játékot, ami abban a formátumában sosem készült el.

Ancel, aki most már a Beyond Good & Evil 2-n is dolgozik (feltehetőleg a WILD mellett, ami talán nem szűnt meg létezni), megtalálta Raymant… Super Nintendón, majd később örömmel számolt be arról Instagramon, hogy működik elfeledett prototípus játéka, ami ráadásul 60 FPS-sel fut. Talán poénból, talán komolyan gondolta, de megemlítette azt is, hogy egy Nintendo Switch változatot kellene ebből készítenie. (Miért is ne? Elvégre a koncepció, illetve részben a design is az ő agyszüleménye…)

Az Unseen64 szerint () egy két játékos kooperatív címként készült eredetileg, de a Ubisoft úgy döntött, hogy áttolja a következő konzolgenerációra (így többek között PlayStationre) Raymant, aki így 1995 őszén jelent meg.

Ancel megfontolhatná, hogy felújítja a „nulladik” Raymant, hogy digitális formában megjelenjen pár platformon. Mi sem vennénk rossz néven…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu