Pénzért demóztatja a PlayStation VR-t egy angol bolthálózat!

A GAME névre hallgató angol játékbolt-hálózatnak sikerült felhúznia a közönséget, és nem jó értelemben tették ezt…

„Gondolkodsz azon, hogy megvedd a PlayStation VR-t? Próbáld ki a boltban még ma – 10 perc 5 fontért, fél óra 15 fontért!” – írja a tweet a hír alatt. ~6000 forint azért, hogy fél órán át játszhasson valaki a Sony virtuális valóságheadsetével? Kicsit túlzásnak tűnik.

Ezt nem mi mondjuk, ezt a közönség gondolja. Idéznénk pár választ egy másik GAME tweet alól: „ez egy vicc?”, „szégyen”, „azért pénzt kérni, hogy ki lehessen próbálni? micsoda s*ggfejek”… és itt még nincs is vége a történetnek.

Az Eurogamer szerint további limitációk várnak a fizető bizonytalan játékosokra: ülve kell maradni, be kell csukni a szemünket és fel kell emelni a kezünket, ha a demót abbahagynánk, nyugodtan kell maradni és minimalizálni kell a fej- és testmozgásokat, abba kell hagyni a mozgásunkat, ha az ott dolgozók valamelyike megérinti a vállunk, továbbá ne érintsük meg/ne vegyük le a headsetet és a hozzá kapcsolódó eszközöket, hacsak nem kérnek meg minket erre.

Az egyetlen pozitívum az, hogy ha azonnal veszünk egy PlayStation VR-t és helyben előhúzunk annyi pénzt a bukszánkból, akkor annyival olcsóbban szerezhetjük meg a Sony kütyüjét. Ettől függetlenül ez egy eléggé erőszakos megoldásnak tűnik a GAME részéről – máshol nem lehet ingyen kipróbálni az eszközt?

Ja, és mit szól ehhez a PlayStation angliai kirendeltsége?!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu