A Call of Duty: Infinite Warfare is követi az élőszereplős trendet [VIDEO]

Ahogy ezt láthattuk az utóbbi pár nap során például a Dishonored 2 esetében, az élőszereplős trailerek manapság népszerűek – ezt aknázná ki a Call of Duty: Infinite Warfare is.

Az Activision és az Infinity Ward több sztárral is próbálja eladni az idei Call of Duty-t is – többek között a Formula-1-ben háromszoros világbajnok brit Lewis Hamilton is feltűnik a játékban, de Conor McGregor, az UFC egyik legnépszerűbb bunyósa is „digitalizálva lett”. Az élőszereplős trailerben pedig nem más, mint Michael Phelps (sokszoros olimpiai- és világbajnok úszó) és Danny McBride (amerikai színész, komikus) látható – talán a Battlefield 1 miatti kétségbeesettségükben ad bele mindent az Activision?

Bónuszként érkezett egy japán (!) TV-reklám is a PlayStation Japan jóvoltából – hiába amerikai fejlesztésű a játék, a Sony a hazai pályán is szeretné tolni a Call of Duty-szekerét. (Plusz arrafelé a kiadói szerepet is a Sony tölti be, úgyhogy lejt a pálya rendesen…)

Megjelenés november 4-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu