Anime készül egy már-már elfeledett PlayStation-karakterből!

Lehet, hogy ő rá már nem is nagyon emlékszünk, de vannak, akik nem feledkeztek meg róla – olyannyira nem, hogy egy egész estés animét hoznak össze főszereplésével.

Klonoa neve manapság már nem mond sokat, pedig az 1998-ban (Japánban ’97 végén) megjelent Klonoa: Door to Phantomile PS1-en, továbbá a 2001-es PS2-es Klonoa 2: Lunatea’s Veil is viszonylag sikeres játékoknak kezelhető. A karakter feltűnt még a Bandai Wonderswanen, a Game Boy Advance-en, továbbá egy röplabdajátékban Európában PlayStationön is.

A Namco által birtokolt karaktert ezúttal a San Francisco városában megtalálható Henshin kelti életre. Sokat még sajnos nem tudunk a projektről, csak annyit, hogy a producer Rob Pereyda, az író/designer pedig Hitoshi Ariga lesz. Pereyda produceri munkálatokkal már segített a Namconak Mappy, Wonder Momo, vagy Bravoman témában, míg Ariga legutóbb a Pokémon X/Y-ban hagyta ott keze nyomát, de egy Klonoa web-képregényen is tevékenykedett.

Legalább az első jelek biztatóak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu