Tom Cruise lesz Matuzsálem – megvan a rendező is

MOZI HÍREK – Film készül a híres bibliai hős, az ezeréves Matuzsálem történetéből és a főszerepet egy másik „matuzsálem”: Tom Cruise fogja alakítani.

A Deadline most írt arról, hogy értesülései szerint David Heyman producer megtalálta a „Methuselah” rendezőjét is, méghozzá Joachim Rønning személyében, aki majd az új Karib-tenger kalózai filmet is rendezi.

Rønning korábban a Kon Tikit rendezte, mely film elég meggyőző volt a Disney számára, hogy a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja rendezői posztját is neki ítélje, Rønning azonban „hozta magával” Espen Sandberget is, akivel a Kon Tikit együtt rendezték.

Magyarul Matuzsálemnek hívják a karaktert, aki már korábban is felbukkant néhány alkalommal a vásznon, ám ezúttal Tom Cruise bőrében elevenedik meg a karakter. Legutóbb egyébként Anthony Hopkins alakította a karaktert a Russel Crowe Noé filmjében.

A film cselekménye a legendás ezeréves ember történetét követheti nyomon, aki azzal töltötte földi idejét, hogy különféle túlélési formákat dolgozott ki. A forgatókönyv legutóbbi változatát Zach Dean írta, ám új írók érkeznek majd a fedélzetre, hogy Rønningre és Cruise-ra hangolják a szkriptet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu