Tom Hardy alakíthatja Al Capone-t!

MOZI HÍREK – Minden idők leghíresebb maffiafőnökét, a húszas-harmincas évek amerikai maffiacézárát, Chicago alvilági urát, az igazi „sebhelyesarcút”, Al Capone-t fogja eljátszani Tom Hardy. Korábban már volt róla szó, hogy Hardy alakítja majd a gengszterlegendát, de a terv végül feledésbe merült, Hardy pedig egy másik gengszterfilmmel, a nem túl sikeres Legendával (Legend) vigasztalódhatott, ahol két szerepet – egy ikertestvér gengszterpárét – is eljátszotta.

A színész ettől függetlenül csak el fogja játszani egy másik filmben a hírhedt maffiavezér szerepét. Josh Trank, Az erő krónikája (Chronicle) és a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) rendezője írta a forgatókönyvet, ráadásképpen a kamera mögül is ő fogja osztogatni az utasításokat.

A Fonzo címre hallgató történet nem a kegyetlen „üzletember” felemelkedésére, vagy éppen bukására koncentrál, hanem az utolsó éveire. Al Capone 47 éves korára eluralkodott rajta az elmebaj (állítólag a kiújult szifilisze hatásaként) agyvérzést is kapott, sőt 1947 elején tüdőgyulladásban szenvedett.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu