Öt forgatókönyvíró is dolgozik a Készül a Sherlock Holmes 3-on!

MOZI HÍREK – Gyorsan repül az idő: nem kevesebb, mint 5 év telt el a Sherlock Holmes 2: Árnyjáték című film óta. Robert Downey Jr. sem lett fiatalabb, ráadásul tömérdek idejét leköti a Marveles filmekben rendszeresen felbukkanó Iron Man szerepe, a híres sztár azonban most sem mondott le a folytatásban vállalt főszerepről.
A napokban derült hogy, hogy a Sherlock Holmes 3-mal kapcsolatban egy fontos lépés történt, ami még inkább megerősítheti a harmadik film elkészültét. Robert Downey Jr. produkciós cége és a Warner Bros egy ötfős írógárdát bízott meg vele, hogy elkészítsék a film forgatókönyvét. Hogy mennyire komolyan gondolják a dolgot, azt azonnal láthatjuk, ha meglessük a csapatot alkotó neveket és a hozzájuk fűződő alkotásokat:

Nicole Perlman, (A galaxis őrzői)
Gary Whitta (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet)
Kieran Fitzgerald (Snowden)
Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider, 2018)
Justin Malen (Baywatch, 2017)

Egyébként az is eléggé valószínű, hogy az írók nem csupán egyetlen rész kidolgozására lettek összehívva, hanem a sorozat további folytatásainak a vázát is fel fogják állítani. Reméljük, mihamarabb érkezik az első darab belőle…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu