Diablo III: egy visszatérő karakter és egy régi-új játék?! [VIDEO]

A BlizzConon a Diablo III az egyik főszereplő lett – több értelemben is bővül az eredetileg 2012-ben megjelent akció-RPG!

Először is egy új, a második részből visszatérő karaktert kap a játék, mégpedig a Necromancert. A Blizzard még nem nagyon tud komolyabb részleteket bemutatni az élők és halottak között egyensúlyozó újoncból, de az már biztos, hogy a holttesteket képes lesz felrobbantani. A kasza mellett a Bone Spear, Siphon Blood, Blood Rush és a Summon Skeletons skillek is megerősítésre kerültek – nem minden képesség fog a Diablo II-ből átkerülni, de „sok inspirációt innen vettek” a fejlesztők.

A vérekre és csontokra kifaragott karakter a Rise of the Necromancer pakk része lesz – ez 2017-ben fog valamikor megérkezni. A PC-seknek az alapjáték mellett a Reaper of Souls is kelleni fog, de a PlayStation 4/Xbox One pároson elég lesz a játék Ultimate Evil Edition kiadás birtoklása. Az ár még nem ismert.

A franchise 20. évfordulóját megünnepelvén a Blizzard egy másik meglepetéssel is előrukkolt: bejelentették a fejlesztők azt is, hogy az első Diablót át fogják ültetni egy az egyben a harmadik részbe. A remake egy 16 szintes dungeont, a játék négy fő bossát, a klasszikus, nyolc irányú irányítást, de még egy retró grafikai filtert is magával hoz a The Darkening of Tristam névre hallgató patch. Ezért nem kell fizetnünk semmit sem.

Vajon meglépik-e a második rész „remake”-jét is?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu