Horizon Zero Dawn: egy új világ létrehozása [VIDEO]

A Guerrilla Games játéka a 2017-re halasztást mintha már kezdené meghálálni.

Itt most nem a PlayStation 4 Pro-támogatásról beszélünk (lesz az is), hanem a változatosság ígéretéről. Az új videóban (ennek Egy új világ létrehozása címet adtak) Jan-Bart van Beek, a Horizon Zero Dawn művészi rendezője arról beszél, hogy a játék eltérő környezeteiben más-más gépezeteket is találhatunk. Erdők, ősi romok, sivatagok, dzsungelek, hófedte hegyes tájak mind-mind fellelhetőek lesznek a Guerrilla új játékában.

A majdnem két és fél percben játékmenetet is láthatunk rendesen. Már emiatt is érdemes egy csésze kávé mellett megtekinteni – a Killzone-ozás után a fejlesztők itt most kiengedték minden kreativitásukat, ami talán a végeredményre is jó hatással lehet.

A PlayStation 4-exkluzív játék Európában március elsején fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu