Nem pletyka az Ubisoft sci-fi játéka, de gondban van

Úgy tűnik, hogy a Watch Dogs 2-ben eldugott rejtett bejelentés nem volt véletlen.

A Kotaku forrásaira hivatkozva azt írja, hogy a Watch Dogs 2 küldetés, amiben a Ubisoft San Francisco feltörését, majd onnan egy trailer eladását egy weboldalnak nem viccnek szánták – az a sci-fi témájú játék valóban létezik!

A Ubisoft a játékát elvileg Pioneer (azaz úttörő) névre keresztelte el, viszont a fejlesztés során gondokba ütköztek a fejlesztők. „A projektet 2017-ben jelentették volna be” – mondja az egyik névtelen forrás, és közben a Ubisoft több vezető pozíciójú alkalmazottat lecserélt a Pioneer hegesztése közben, így az átalakításra is kerül.

Ha találgatni kellene, valószínűleg a No Man’s Sky által inspiráltak lettek a Ubisoftnál, de miután a játék nem épp teljes formájában érkezett a boltokba, a franciák pánikukban elkezdték átalakítani a Pioneert is…

Így érdekes lesz a játék sorsa, az biztos… ha elkészül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu