Egy érdekes RPG lehet a Switch nyitócímeinek egyike

UbisoftNintendo együttműködés, a végeredmény pedig márciusban jöhet.

Eddig is hallottunk már olyan dolgokat, hogy a Ubisoft segít a Nintendónak – elég csak a Beyond Good & Evil 2-vel kapcsolatos pletykákra gondolni. Ezúttal egy picit más témában merült fel a francia és a japán cég kooperációja. Képzeljük el Mariot a Rayman: Raving Rabbidsben feltűnt őrült nyulakkal…

A Letsplayvideogames, akik korábban a Nintendo Switch angliai áráról is írtak már, most a Mario RPG: Invasion of the Rabbids címet dobta be a köztudatba. (Ez még nem a végleges cím!) A játékot a Ubisoft fejleszti és a Nintendo szorosan felügyeli, hogy az ő standardjuknak, elképzeléseinek megfeleljen.

Az új univerzum Bowserre is rossz (?) hatással lehet, hiszen a Rabbidekkel ötvözve új formát ölthet az olasz vízvezeték-szerelő életét már három évtizede megkeserítő „főteki”.

A pletyka szerint januárra (Switch prezentáció?!) egy játszható demó is kész lesz, és a végleges játék egy quicksave rendszerre érkezne, hogy ne legyen elveszett játékmenet csak amiatt, mert lemerült a Switch akkumulátora, mi meg nem mentettünk időben.

Érdekes lenne a két univerzumot összekeverni – két hónap múlva meglátjuk, hogy valóban van-e ilyen projekt.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu