Ilyen fura Black Friday reklámot se láttunk még a Sony-tól [VIDEO]

A Sony is kihasználja a Black Friday árzuhanást, de az ehhez készített reklám nem éppen a szokásos…

Csütörtökön lesz az Egyesült Államokban a hálaadás ünnepe, amit rögtön pénteken követ a Black Friday, amikor is jelentős kedvezményekkel értékesítenek termékeket az ottani üzletláncok, nem egyszer kórházba juttatva egy-két vásárlót a nagy tömeg és az azon belüli egymást-eltapossuk miatt.

A PlayStation weboldalára is irányítja a nézőket ez az eléggé furcsa reklám. Miért furcsa? Nos, a videó kétharmadában ventillátorok előtt állnak az emberek. Komolyan. Ezután jön a reklámszöveg az utolsó tíz másodpercben.

Jónéhány PlayStation 4-es, PlayStation Vitás és PlayStation 3-as címet szerezhetünk be akár hatvan százalékos kedvezménnyel. A fentebb linkelt oldalon érdemes email értesítést kérni, hogy tudjuk, mikor érdemes elővenni a bankkártyánkat (vagy eldugni a családtagjaink elől!).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu