Mégsem novemberben kezdődik a The Walking Dead harmadik évada!

A Telltale az eddigiekkel ellentétben mégsem novemberben indítja útnak a The Walking Dead új évadát.

Eddig úgy tűnt, hogy novemberben végre folytatódik a zombiapokalipszis-történet, de most a Telltale bemondta a véglegest. December huszadikán érkezik az első epizód a The Walking Dead: The New Frontierből, és ráadásul mindegyik platformra (PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One, Xbox 360, iOS, Android) ezen a napon válik elérhetővé. A PlayStation 4-eseknek az előrendelés jutalommal jár, ugyanis ingyen megkapják a második évadot és a Michonne minisorozatot.

A szokásoknak megfelelően lesz fizikai változat is, és megint csak az első részt kapjuk meg PlayStation 4-en és Xbox One-on Blu-rayen, ugyanis a február 7-én érkező dobozos változat a többi epizódot nem tartalmazza, úgyhogy itt is le kell töltenünk a további négyet…

Bővebb ízelítőt december elsején, a The Game Awardson kapunk Clementine történetéből.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu