Mass Effect: Andromeda: néhány fajtól búcsút kell vennünk

A trilógiából néhány faj kimarad az Andromedában.

Nem lesz zökkenőmentes a váltás az első három Mass Effect játékról az Andromedára, hiszen az új Bioware-játékban lesznek hiányzó fajok. Mac Waiters, a játék kreatív rendezője szerint az IP-t úgy tervezték meg, hogy mindenki felbukkanjon, de „remélhetőleg érthető okokból” ez nem fog az Andromedában bekövetkezni. Nem baj, addig is kokettálhatunk a Kettekkel, az újoncokkal.

Ennek ellenére a The Tempest (a mi hajónk neve – és nem lesz rajta töltőképernyő!) nem fog üresen várni bennünket. Főleg az a „remélhetőleg érthető ok” biztató: nagy eséllyel az Electronic Arts meg fogja bízni a Bioware-t a folytatással, hiszen korábban már írtunk arról, hogy nem sietteti a kiadó a fejlesztőket, így akár később is kiadhatják az új Mass Effectet a jobb élmény (és ebből fakadóan a jobb eladási adatok) érdekében.

Új játékmenetet december elsején, a The Game Awardson láthatunk, a megjelenést pedig talán eközben erősítik meg, miszerint március 21-én érkezhet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu