Mivel készül a The Game Awardsra a Gearbox?

A Duke Nukem és a Borderlands fejlesztői a jövő héten meglephetnek minket.

Randy Pitchford, a Gearbox főnöke a Twitteren válaszolta egy rajongónak az alábbit: „December elsején bejelentünk valamit, amit ti talán nagyon élvezni fogtok :)”. Ebből sokat nem lehet kisilabizálni, de megvan rá a lehetőség, hogy a Borderlands 3-ból fognak először mutatni pár részletet.

Azon a játékon már dolgozik a Gearbox, és mivel a Battleborn már több mint fél éve a boltokban van, továbbá a Duke Nukem 3D World Tour is kijött októberben, konkrétan nincs más lehetőségük máson dolgozni – kivéve, ha valami új projektet fognak bemutatni csütörtökön.

Talán egy ÚJ Duke Nukem játék lesz ez… ha ez a lehetőség valósul meg, akkor csak abban tudunk reménykedni, hogy ne kelljen majd’ másfél évtizednyit várni a megjelenésére, mert a Foreverrel ez történt!

…vagy ki tudja, talán a Brothers in Arms folytatódik! Meglátjuk csütörtökön/pénteken (fránya időzónák).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu