Call of Duty: Infinite Warfare: még a Black Ops III-hoz képest is visszaesés!

Az idei Call of Duty játék még alacsonyabb számokat ért el, mint a tavalyi.

A lemezes eladások lassan kezdenek talán kimenni a divatból, ha az Infinite Warfare eféle eredményeit nézzük: a novemberi hónapban a 2015-ös Black Ops III-hoz képest 50%-kal kevesebbet vettek meg belőle, és a Cowen elemző cég elvárásait is alulteljesítette 17%-kal a futurisztikus FPS. Más források is 45-50%-os visszaesést mutatnak, úgyhogy ez nem valami hatalmas eltérés, és mindenki mínuszt mond, bár közben meg kell említeni, hogy a Black Ops név már régóta befutott, míg az Infinite Warfare egy új alsorozat a Call of Duty történetében, és emiatt mindig is kisebb eladásokkal gondolkodott az Activision.

A digitális eladások viszont valamennyire kiegyenlíthetik a negatív számokat, és ne feledjük az Activision húzását, miszerint a Modern Warfare Remasteredet csak az Infinite Warfare-rel együtt lehet megvenni 60 helyett 80 dollárért (errefele pedig 24 ezer forint környékén).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu