Két platformra NEM érkezik a The Walking Dead: The New Frontier!

Clementine két platformot maga mögött hagy a jövő héten.

A The Walking Dead: The New Frontier PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, iOS-re és Androidra december 20-án toppan be kapásból két epizóddal. Feltűnt már a két hiányzó konzol? Nem? Eláruljuk: a Telltale búcsút intett az Xbox 360-nak és a PlayStation 3-nak!

Kétféleképpen folytathatjuk a zombis kalandokat a kurrens-gen platformokon. Az első megoldás a Season 2 elmentés importálása X360/PS3-ról: töltsük le a játékhoz megjelent patchet, ami lehetővé teszi a befejezett évados elmentésünk feltöltését. Ehhez kelleni fog egy Telltale fiók, majd itt a Use Save-re kell klikkelni. Ezek után a harmadik szezont elindítva lépjünk be a Telltale fiókunkkal, majd az Extras menüpont alatt importáljuk be az elmentést. A másik megoldás a Recreate lesz – itt nem kell fiókkal, elmentésekkel bajlódni, hanem megadhatjuk a fontos történéseket.

Néhány limitáció: az iOS-en a helyi elmentéseket kell egy Telltale fiókot használva feltöltenünk, a Windows 10-en csak más platformokról importált elmentést használhatunk (nincs helyi elmentésre lehetőség), a PS Vita pedig nem rendelkezik importálással…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu