Újabb módon igyekszik az Activision több Call of Duty: Infinite Warfare-t eladni

Érthetetlen módon az év végéig várt az Activision ezzel a lépésével…

Tényleg, a Sony és az Activision jövő héten fogja Észak-Amerikában elindítani a Call of Duty: Infinite Warfare bundle-t. A 300 dolláros (~90 ezer forint, errefelé persze, hogy több lenne, úgy 105 ezer forint) költségünkért egy 500 gigabyte-os PlayStation 4 Slimet, egy fekete DualShock 4 kontrollert, egy Infinite Warfare lemezt, és egy letöltő kódot kapunk a Modern Warfare Remasteredhez. Ne feledjük a harminc napos időzített exkluzivitást a DLC-kkel – a Sabotage, az első csomag január 31-én jön PS4-re. (Korábban már írtunk róla.)

Ezzel is szeretne az Activision több eladást tudni az idei Call of Duty mellett, hiszen fizikai értékesítésekben az Infinite Warfare nem mutatott fel valami jó teljesítményt. Ennyire kétségbeesetten igyekeznek túladni az FPS-ükön?!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu