A Marvel-filmekből került át egy sztár a Kong: Skull Islandba

MOZI HÍREK – A toronymagas gorilla, King Kong 2017-ben visszatér a filmvászonra a Kong: Skull Island című filmben. Utoljára Peter Jackson 2005-ös remake-jében láthattuk, most viszont a sztori szerint még inkább visszamegyünk az időben, ugyanis 1970-ben járunk, amikor egy kommandós csapat veszélyes küldetést vállal a szigeten, ahol a hatalmas majom él. Kik is ezek a kommandósok? Nos, egy új videó tanúsága szerint az egyiket Tom Hiddleston alakítja majd, akit a Marvel filmekben (Bosszúállók és Thor sorozatokban) is láthattunk. A tweetet a Legendary Pictures adta ki, melyet a cikk alatt is láthattok.

„Márciusban a vadászra vadásznak majd. @twhiddleston James Conrad lesz a #kongskullisland-ban.”
A kitweetelt video egy hírszerzői dosszié, amely Tom Hiddleston karakterét mutatja be, akit James Conradnak hívnak. Másik érdesség: a „Monarch” elnevezésű akció része, amelyet még a Godzillában mutattak be először 2014-ben. Conrand egy olyan zsoldos, aki legutóbb az ausztrál speciális erőknek dolgozott és titkos bevetésekre specializálták. Ebben a küldetésében a Skull Islandra küldik, ahol különféle szörnyeket elpusztítania.

A kémvideó szerint Conrad tökéletes testi kondícióban van, a mentális higiéniájával viszont vannak gondok: háborús poszttraumás szindrómában szenved. Származást tekintve angol és semmilyen ismert bűnügyben sem vett részt.
A Kong Skull Island mozikba kerülésére már csak idén márciusig kell várni…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu