Visszatérhet az Eternal Darkness a Switchen?

A Nintendo valamire készül.

A japánok még december huszadikán védették le az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyirodájával az Eternal Darkness nevet, igaz, célplatformokat ezúttal sem adott meg a Nintendo. Aki nem ismerné, ez az elnevezés 2002-ben, még a Gamecube-on egy horrorjátékot takart. Ezt a lépést 2010-ben és 2013-ban már megtette a Nintendo, de most nem tűnik véletlennek az időzítés…

Az egy hét múlva megrendezésre kerülő Switch-eseményen bejelentésre kerülhet valami a Silicon Knights játékával kapcsolatban. Valószínűleg az eddig is pletykált Nintendo GameCube-támogatáshoz lesz köze az Eternal Darknessnek (Virtual Console!), de ki tudja, akár egy remake is befigyelhet, ha a Nintendo tényleg egy kicsit mer nyitni a „komolyabb” műfajok irányába is.

Nemsokára megtudjuk, hogy mi is van a nagy N paklijában.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu