Újabb jel a Shenmue I-II felújítására

Nocsak, nocsak, kéréseink meghallgatásra kerülnek?

A SEGA európai ága levédette a shenmuehd.com-ot – aki nem hiszi, nézze csak meg az oldal WhoIs adatait. Ez bizony nem blöff, valamire készül itt a SEGA, csakhogy ne rohanjunk annyira előre.

A Shenmue első két része a Dreamcast kiemelkedő játékai közé tartozott, és a SEGA eddig sem nagyon zárkózott el attól, hogy felújítsa ezeket, hogy többen is ki tudják próbálni, miért is lett maradandó a franchise.

A probléma a halom licenszelt termékben van, amiket a játékokban látunk – a SEGÁnak kötelező lenne vagy megújítani az ezekre vonatkozó szerződéseket, vagy módosítania kell őket, hogy ne legyen ebből jogi gubanc. Ezen felül a Shenmue III miatt is fontos, hogy jól összerakják a felújított kiadásokat, hogy ne lője lábon magát a SEGA.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu