Meghackelték a Square Enix EU és a Just Cause Twitterét

„b___ódjatok meg” – ez, és ehhez hasonló tweetek voltak láthatóak egy napig az európai Square Enix Twitter profilján.

A „cyberwolfgang” által először az európai Square Enix, majd a Just Cause hivatalos Twitter fiókja került átvételre, ám nem nagyon volt túl elegáns az, amit a jogosulatlan felhasználás során kiírtak rájuk – például az Electronic Artsot küldték el melegebb éghajlatra, és azt is megkérdőjelezték, hogy aki nem néz animét, az mihez kezd az életével.

Persze nem lett egyszerű a történet: először úgy 150 követéssel és kb. 150 ezer követővel rendelkezett a Square Enix EU Twitteren, de ezek a számok 0-t és 76,8 ezert mutattak egy ideig. Ezt úgy érték el, hogy egy halom fiókot blokkoltak az illetők (ezzel a követést is megszüntetik). A Twitter azért közbelépett, így helyreálltak a számok is.

Nem telik események nélkül 2017 eleje sem…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu