A PlayStation valami másban is első lett…

A statisztikák kőkemény számok, és van itt egy szokatlan eredmény, amiben a PlayStation nyert.

A Pornhub is lezárta a 2016-os évet, és ezt a szokásához híven statisztikákkal tette meg. Kiderült, hogy a PlayStation platformok (nem konkretizálták ennél jobban) a konzolos forgalomból 53%-ot tettek ki 2016-ban, ami 7%-os növekedés 2015-höz képest. Az Xbox lett a második 34%-kal, viszont a „zöldek” 10%-kal estek vissza. A Nintendo Wii-je 7, a 3DS-e pedig 5%-ot rakott a tortába, a PS Vita pedig egy komolyabb, 38%-os visszaesést elkönyvelve 1%-kal zárt.

A játékok közül az Overwatch május 29-én, míg a Pokémon Go július 13-án (az európai megjelenés napján) érte el a csúcsát, viszont a legkeresettebb karakter továbbra is Lara Croft lett a Tomb Raiderből, a filmesek közül pedig Harley Quinn lett a győztes. Még egy adat: az áprilisi nyitás óta 38 millió virtuális valóság-keresést hajtottak a Pornhub felhasználói végre.

A Pornhub tehát egy újabb díjjal tolta meg az amúgy is sikeres PlayStation-szekeret…

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu