For Honor: loot boxokkal készül a Ubisoft

A Rainbow Six: Siege után a For Honor is egy, a felhasználóknak barátibb megoldással készül a Ubisoft, igaz, kiszivárgott a tervük az egy hónap múlva érkező játékkal kapcsolatban.

A franciák tavaly rádöbbentek, hogy nem mindig célszerű a játékosokra erőltetni a Season Pass-t, így a 2015-ben megjelent Rainbow Six játék esetében csak skinek esetében kértek pénzt, így a mikrotranzakciók bár jelen vannak ott, de egyáltalán nem kötelező azt igénybe vennünk.

Ezt az aspektust fogja a For Honor is használni. Persze, lehet Season Passt venni, de ezzel csak azt érjük el, hogy mi a többiekhez képest egy héttel korábban fogjuk az új tartalmakat megkapni. Lesznek kozmetikus extrák is, de anélkül is esélyünk lesz a vikingek, szamurájok vagy lovagok oldalán győzedelmeskedni.

A Gold kiadás a Season Pass-szal ad korai hozzáférést, hat új harcost, mind a 12 harcosnak egy exkluzív napsugár emote-ot, 3 scavenger ládát (Overwatch lootbox más köntösben), egy exkluzív emblémát és 30 napig bajnoki státuszt. Ezzel szemben a Deluxe csak 7 napig garantálja a bajnoki rangot, és ezen felül egy deluxe emblémát és három sisakemblémát ad.

Ezzel legalább a tartalmakat ingyen kapjuk meg, ami nem rossz lépés.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu