A Dark Souls III utolsó DLC-je egy világvégi túrára invitál [VIDEO]

Ez nem éppen az a cím, amire számítottunk.

A FromSoftware nemsokára visszahív bennünket a Dark Souls III világába – ha az Ashes of Ariandel nem lett volna elég, a második, s egyben utolsó DLC, a The Ringed City talán megérdemel egy kis figyelmet. Ezt írja a hivatalos jellemzés: „A Tűz Korszakának közeledtével, ahogy a világ véget ér […], egy magányos kalandozó leereszkedik a föld őrületébe és felfedezi a múlt titkait.”

Megjelenési dátumot is közölt a FromSoftware-Bandai Namco páros: március huszonnyolcadikán érkezik a DLC mind a három platformra, így nem lesz időzített exkluzivitás egy platformon (mint például a Call of Duty: Infinite Warfare esetében), hanem a PlayStation 4, az Xbox One és a PC egy időben kapja meg a világvégi túrát, ami 15 euróba (~4500 forintba) fog kerülni.

Aki egyben vásárolná meg a teljes játékot, nekik a Game of the Year kiadás (amit The Fire Fades Editionnek kereszteltek el) javasolt, ez április huszonegyedikén érkezik mindhárom platformra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu