Battlefield 1: részletek az első DLC-ről

A DICE és az Electronic Arts közölte, mire is számíthatunk a They Shall Not Pass névre hallgató első DLC-ben, ami a francia hadsereget hozza magával.

Négy pályát ad a DLC, ami a franciák és a németek között 1916 jelentős részében zajlódó verduni csatára koncentrál. Ezek név szerint a Verdun Heights, a Fort Vaux, a Soissons és a Rupture lesznek.

Persze nem csak ennyivel intézi el a DICE a DLC-t, hiszen egy új Frontline csata is a része lesz a pakknak. A frontvonalbeli harcot a fejlesztők a Conquest és Rush módok keverékének jellemzik. A két csapat egy adott zászló uralásáért harcol, és ha az odavész, megy tovább a menet a következőre egészen addig, amíg az egyik fél bázisa nem kerül a középpontba. Ha azt is sikerül megszerezni, a telegráf-pontok megvédése lesz a fontos.

Járművekkel is erősít a They Shall Not Pass: a francia Char 2C és a St. Chamond tank is az irányításunk alá kerülhet. Ezeken túl a Trench Raider Elite karakter is érkezik egy pár (?) gránáttal, illetve a Siege Howitzer fegyver is a DLC része lesz. Utóbbi esetében a rögzített lokációt kompenzálni tudja a tűzerő, bár a célzás hasonlóan történik ahhoz, mintha egy tarackot használnánk.

A They Shall Not Pass valamikor márciusban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Aki az ötven dolláros/eurós (~15 ezer forintos) Premium Packot megvette, két héttel hamarabb állhat neki a DLC-nek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu