Dark Souls III: The Ringed City: négy perc játékmenet [VIDEO]

A Bandai Namco a második Dark Souls III DLC-hez, a The Ringed City-hez egy ütősebb videót rakott össze, bár ebben láthatunk egy-két spoilert is, így előre szóltunk – ha ez visszatartó erő lenne, akkor viszont marad a várakozás a március huszonnyolcadikai megjelenésig, hiszen ezen a napon érkezik az új helyszínnel, ellenfelekkel és fegyverekkel érkező kiegészítő PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re 15 euróért (4500 forint).

A világvégi kalandozással viszont a Dark Souls III végére is pont kerül, ugyanis a FromSoftware ezután ezt a játékot már nem bőviti tovább. Kiadják a komplett változatot az Ashes of Ariandel DLC-vel és az alapjátékkal együtt áprilisban, aztán vége. (Talán ezután egy PlayStation VR-es kiadást próbálnak meg… esetleg egy Bloodborne folytatást.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu