A mozik felé kacsintgat a Take-Two is

Még a végén egy Grand Theft Auto film lesz ebből!

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick közölte, hogy a cége (akinek a birtokában van többek között a Rockstar is) pár IP-t filmekre vinne, de még nem tud konkrétumokat közölni – igaz, tudomása van arról, hogy a játékból-film adaptációk nem mind sikeresek.

A Take-Two nem szeretne teljesen közvetlenül a mozikba lépni (ezt például a Ubisoft megtette, lásd Assassin’s Creed), hanem csak licenszmegállapodásokat kötne, hogy így a kiadónak megmaradjon a teljes kreatív felügyelete a készülő film(ek) felett.

Ebből még csak találgatni tudunk, hogy végül mit hoz el a Take-Two, de az kizárt, hogy mondjuk egy NBA-feldolgozás legyen. Egy Grand Theft Auto, esetleg egy Borderlands film viszont nem lehetetlen elképzelés… vagy neadjisten egy Manhunt!

(Forrás: MCV)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu