Nintendoh: már ők is ezt csinálják

A Nintendo Switch a nyugat konzolokra jellemző – nem éppen közkedvelt – megoldással él majd – sőt, még tovább is „fejleszti”.

A Nintendo az angol weboldalán megerősítette, hogy DLC készül a Switch legütősebb nyitócímének ígérkező The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz, és az expansion pass 20 euró, tehát kb. 6 ezer forintba fog kerülni.

Két kiegészítő fog érkezni Link kalandjaihoz – az első nyáron, a másik pedig a karácsonyi időszakban fog megjelenni. Külön-külön a DLC-k megvásárlása nem lehetséges, tehát vagy megvesszük a season pass-t, vagy nem lesz meg egyik DLC sem. Ilyet, hogy ráderültetik a teljes season passt, még a közismertern DLC-gyáros EA sem szokott csinálni. A vásárlás után három ládát is kapunk, az egyik egy Switch logót rak Linkre, a másik kettő pedig „hasznos tárgyakat” ad.

A nyári DLC a Cave of Trials kihívást, egy hard nehézségi szintet, és a térképhez egy új, még nem közölt fícsőrt ad, míg az év végén új kihívások várnak ránk egy új dungeonnel és történettel.

Doh, mondta Homer Simpson. A Nintendo is már Season Passozik…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu