Húsz percnyi Prey játékmenet, GLOO ágyúval [VIDEO]

Bár a PC-s változatból készült a videó, érdemes belenézni, mennyire is ütősnek ígérkezik a Prey.

A videó megtekintése során többször is a Deus Ex jutott az eszünkbe. Az eredeti, 2006-os Prey inkább szürreális volt, mintsem cyberpunk, ám a reboot ezt a felállást fejre állítja és inkább a jövőbe visz el bennünket látványvilágával.

Sőt, a videó alapján nem is olyan fura a játék eleje, mint amit az eddigi trailerek mutattak – persze, valószínűleg később kicsit megváltozik minden körülöttünk, így Morgan Yu és a földönkívüliek küzdelme is más megvilágításba fog kerülni.

Megemlítenénk a GLOO fegyvert is, ami az ellenfeleinket lefagyasztja ahelyett, hogy az életüket kioltaná. Spórolhatunk a tölténnyel, hiszen így szétüthetjük őket! Persze másra is jó: tűzoltás, elektromos áram ideiglenes eltüntetése, de platformokat is létrehozhatunk használatával.

A Prey május ötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu