Így nézhetett volna ki a Sony Santa Monica törölt játéka

A God of War fejlesztőinek törölt PlayStation 4-es projektjéből kiszivárgott pár koncepciós rajz.

A Santa Monica stúdió korábban egy PS4-exkluzív sci-fi címen dolgozott, aminek mint kiderült, Darkside volt a kódneve. A szemfülesek a God of War: Ascensionben találhattak rá utalást, de ezen kívül nem sokat tudhattunk a játékról… egészen idáig.

Erik San Juan grafikus művész oldalán talált rá a Nerdleaks is a Darkside-ra, amin Erik is dolgozott, hiszen a Santa Monica stúdiónál töltötte éveit egészen 2014-ig.

A Darkside egy futurisztikus játék lehetett volna, feltehetőleg 2034-be helyezve azt, és lett volna benne pár (?) furcsaság: mutáns halakra hasonlító humanoid lények, drónok, egy kraken-szerű valami, dínókra hajazó ellenfelek… szóval maradjunk annyiban, hogy eléggé beteges eredmény lehetett volna belőle, ha nem került volna törlésre azok után, hogy állítólag 100 milliónál is több dollárt ölt bele a Sony.

A hasonlóság a Horizon Zero Dawn-hoz, illetve a Destiny-hez közrejátszhatott még a törlésben. A galéria itt megtekinthető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu