Mass Effect: Andromeda: harcra fel! [VIDEO]

A Bioware új videójában főképp a harcról van szó.

Öt fajta fegyverünk lesz: közelharcra szánt, pisztoly, gépfegyver, shotgun és mesterlövészpuska. A lőfegyverek ezen túl három különböző kategóriára vannak lebontva: a mi Tejútrendszerünkből származóak hagyományos tölténnyel működőek, a Helios-félék plazma alapúak, amiket hagyhatunk tölteni egy nagyobb lövés céljából, és hőkövetőek is lehetnek, míg a Remnant típusúak mind energia alapúak: ezek túlmelegedhetnek, de pontosak és gyorsan tüzelnek. Most már nincsenek osztályokra vonatkozó korlátozások, így bármelyiket a kezünkbe vehetjük a fegyverek közül függetlenül attól, hogy mire szakosodtunk.

A skillekről is esik pár szó a videóban – ezek három fára kerültek lebontásra. Ezek a Combat, a Tech és a Biotics lesznek. A Combat segítségével gránatokat, aknákat és repeszágyúkat vethetünk be, miközben a Tech inkább kísérleti tárgyakra áll rá, mint például egy lángszóró vagy egy fagyasztó sugárt kilövő fegyver. A Biotics-szal sötét energiák segítségével egy pajzsot hozhatunk létre, vagy ide-oda hajígálhatjuk ellenfeleinket. Lesznek itt variációk egy témára / bossfightra bőven…

Megjelenés március 21-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu