Nintendo Switch + bírkózósztár: ez az egyenlet is megvalósul

A Nintendo egy meglepő illetővel áll össze a Switch marketingje céljából.

A nagy N bejelentette, hogy a WWE egyik sztárjával, John Cenával fogja reklámozni a március harmadikai megjelenés előtt a Nintendo Switchet. Lényegében azt teszi meg a cég, hogy a semmiből felhúznak pár helyszínen egy szobát az Egyesült Államok területén, hogy a szerencsések kipróbálhassák a handheld/konzol hibridet.

Cena az első helyszínen, a kaliforniai The Desertben fog feltűnni február 23-án, ottani idő szerint fél kilenc és délután négy óra között, ám itt csak a meghívottak próbálhatják ki a bírkózóval együtt a Switchet. (Itt nem meglepő módon YouTube-osok is részt fognak venni, úgyhogy a hype megy ezerrel.)

A második helyszín Aspen lesz, február 27-én fél kilenc és fél négy között, ám itt (illetve a harmadik alkalommal is) a közönség számára nyitva lesz a „szoba”. A végső hajrá a megjelenés napjára, március 3-ára esik: New Yorkban a Flatiron Plaza reggel kilenc és délután öt óra között várja azokat, akiknek még egy utolsó ízelítőre lenne szükség a döntés meghozatala előtt.

Látván, hogy a WWE már rajzfilmekben is feltűnt, valahogy ezen nem tudunk meglepődni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu