Horizon Zero Dawn: töltőképernyők nélkül [VIDEO]

Nem kell másodperceket várnunk arra, ha egy szobába belépünk!

A Guerrilla Games ezúttal arról beszél, hogy a saját enginejüket (Decima – ezt használja majd Hideo Kojima Death Strandingje is!) miként írták újra úgy, hogy töltőképernyőktől mentes nyílt világot legyenek képesek prezentálni a játékosoknak függetlenül attól, hogy ők a föld alá mennének, vagy csak a felszínen rohangnálnának ide-oda.

A fejlesztők az arcmozgásra is rágyúrtak, mert szerintük a legtöbb RPG ebben hiányosságokat mutatott idáig fel – ezért vettek fel tizenöt órányi dialógust mo-cap technológiával.

A játékért már a kollégák is gratulálnak: a Bioware általános menedzsere, Aaryn Flynn szerint új IP-t létrehozni igencsak nehéz (ezt már ők csak tudják – egy új projekten dolgoznak jelenleg is), és a játékiparban ilyesmire szükség van. Korrekt megnyilvánulás.

A Horizon Zero Dawn Európába március elsején érkezik, kizárólag PlayStation 4-re. A SuperData elemző cég szerint akár 6-8 milliót is eladhatnak belőle az élettartama során.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu